Projekt hiša

365 dni z nami #4 in #5

Prejšnji teden smo bili tudi mi na oddihu in blog objava je izpadla, tako da ta teden združujem kar dve v eno. 🙂 Še vedno je večina fotografij počitniško obarvanih, kar se mi zdi res super – se vidi, da znate uživati. 😉 Vsake toliko pa ob vaših fotografijah tudi jaz dobim kakšno idejo, kaj bi z namlajšimi med počitnicami še lahko počela. Kdo je bil z nami ta teden?

V teh tednih so pred vročino pobegnili kar v Bohinj, kar seveda toplo priporočam tudi jaz. 😀 Po fotkah sodeč, so preživljali skupaj kvaliteten čas in se imeli odlično. Mami pa si je celo uspela vzeti nekaj časa zase in jutranjo kavico v miru s čudovitim razgledom.

Ne vem, Katka, a pridete vi kaj domov? 😀 Sline nam cediš s čudovitimi fotkami iz Dalmacije!

Tatjana je z nami delila eno od fotografij z družinskega fotografiranja, ki so ga imeli ob 1. rojstnem dnevu svoje hčerkice. A niso luštni?

Polona je z nami delila super fotke preživljanja počitnic. Dokazuje, da se da tudi ob čisto običajnih aktivnostih narediti krasne in kreativne fotografije.

Supervisor on a swing 🙂

A post shared by Polona Avanzo (@polslona) on

Have you mowed the lawn yet? This 6 yo insisted to do it himself 😎

A post shared by Polona Avanzo (@polslona) on

Tele muffine bi pa tudi jaz poskusila. Kdaj se lahko najavim? 😀

Klavdija nam je delala lušte s čudovitimi fotografijami preživljanja dopusta v Črni gori.

Kakšno je moje mnenje o plažah in cenah v #montenegro🇲🇪 izveste v bio 🐚

A post shared by Klavdija Vidic (@izberimodro) on

Čudovito mesto #tivat 🍹💞⚓⛵🦀 #mamiblogerke

A post shared by Klavdija Vidic (@izberimodro) on

Tale pogled je pa tudi meni še kako znan. Čeprav so naši mulci včasih skrajno nezadovoljni, če morajo hodit v hrib, mislim, da jim da to neprecenljive izkušnje tudi za druga življenjska področja.

Uživa doma in uživa na morju. Kaj je še lahko lepšega? 😀

Če sem koga spregledala, naj se mi prosim oglasi. 😀

Kot ste opazili, se je #365dniznami družina malo razširila, pridružilo se nam je še kar nekaj družin, ki vedo, kaj pomeni kvalitetno preživljanje skupnega prostega časa, za kar sem zelo vesela. Super ste, kar tako naprej! Se že veselim novih fotografij, ki bodo nastajale izpod vaših spretnih prstov in bodo seveda poheštegane z #365dniznami! 😉

Prejšnji teden najdete tukaj. Če kdo še ne ve, za kaj se gre in bi se nam rad pridružil, pa naj poklika sem. Za več informacij me najdete tudi v FB skupini Fotografiranje z mami na kvadrat in pol.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja